IMITACIJE FARMERA: Zorica u brushalteru, Čupo u haljini

Izvor: Kurir, 06.Sep.2013, 14:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IMITACIJE FARMERA: Zorica u brushalteru, Čupo u haljini

Jelena se bacala po stolu kako bi imitirala Simonidu, a Čupo je čak nosio i haljinu kako bi dočarao Nelu na pravi način

Prva nedelja na Farmi je na izmaku, a ukućani se sve više upoznaju. Zadruga je pripremila specijalan zadatak za njih. Morali su imitiraju osobu koja sedi sa njihove desne strane.

Iako nisu svi farmeri želeli da učestvuju, oni koji jesu, odlično su se zabavili i našalili što na svoj, što na tuđi račun.

Tako je Zorica >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << obukla brushalter preko majice, kako bi se maskirala u Jelenu Golubović, onda se Jelena bacila na sto kako bi imitirala Simonidu, a Čupo je čak nosio i haljinu kako bi dočarao Nelu na pravi način.

Pogledajte imitacije.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(VIDEO) Pogledajte imitacije učesnika Farme!

Izvor: Press, 06.Sep.2013

Vreme je bilo da posle već žestokih svađa i uvreda učesnici Farme pokažu i onu lepšu stranu.. Zadruga je spremila specijalan zadatak za njih - morali su da imitiraju osobu koja je u tom momentu sedela sa njihove desne strane.. I tu je čak nastao problem jer nisu svi bili voljni da učestvuju,...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.