Mala Ilma proklela Eminu

Izvor: Vesti-online.com, 06.Mar.2014, 12:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mala Ilma proklela Eminu

Ispadanja mlade Ilme Karahmet iz takmičenja "X faktor" podiglo je mnogo prašine, a takmičarka iz Kiseljaka sav bes je usmerila na Eminu Jahović čiji je glas presudio da Maid ostane, a Ilma ispadne.

Emina istakla da produkcija treba da vodi računa o godinama takmičara  

Pošto je odlučila da Ilma ode kući Emina joj je na Fejsbuku ostavila pruku podrške u kojoj ju je ishvalila, ali i dodala >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << da je devojčica premlada da bi se upustila u profesiju i počela da unovčava svoj talenat. Ilma je na to odgovorila: "Hvala ti Emina, imaš svoju decu i dabogda te usrećili kao što si ti mene".

Mlada pevačica iz Kiseljaka (BiH) je kasnije, u inrevjuu za "Agenciju Anadolija" izjavila da ipak nije zaslužila ovakav tretman.

"Iskreno mislim da nisam ovo zaslužila i da sam mogla da idem dalje, bez obzira na moje godine. Mogli su me diskvalifikovati na početku, ali nisu. Tada je Emina Jahović rekla da sam premlada, ali da idem dalje. Nije to morala da radi pred sami kraj, pred finale. To mi je krivo. Na neki način nije ispala kako treba, njeni komentari uvredili su me, kao i Kristinini", rekla je Ilma.

Ona je dodala da za nju još nije kraj.

"U 'X Faktoru' je sve postalo moguće - da najbolji ispadne, a najgori pobedi. Ne mislim lično na sebe, stvarno, dosta je dobrih ispadalo, a dosta onih koji su loši i dalje prolaze. Ja sam već rekla da sam zadovoljna s onim što sam postigla. Život nije propao i ovo nije kraj. Ljudi sinoć plaču, kao da sam umrla", nastavila je Ilma kroz smeh.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mala Ilma proklela Eminu

Izvor: Dzungla.org, 06.Mar.2014

Ispadanja mlade Ilme Karahmet iz takmičenja „X faktor“ podiglo je mnogo prašine, a takmičarka iz Kiseljaka sav bes je usmerila na Eminu Jahović čiji je glas presudio da Maid ostane, a Ilma ispadne. . OpširnijeVesti Online

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.