ID objavila snimak strijeljanja sirijskih vojnika

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Jul.2015, 19:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ID objavila snimak strijeljanja sirijskih vojnika

Ekstremisti Islamske države objavili su novi video na društvenim mrežama na kojem se vidi kako ubijaju 25 sirijskih vojnika u gradu Palmira, piše AFP.

Kako se navodi, egzekuciju su izvršili tinejdžeri, kako BBC navodi oni imaju oko 13 ili 14 godina.

Ubistvo se, navodno, dogodilo poslije 21. maja kada su džihadisti zauzeli ovaj grad.

Sirijski vojnici su ubijeni ispred zastave Islamske države postavljene ispred jedne građevine u drevnom gradu Palmira, piše B92.

Kako prenose strani mediji, Islamska država nastavlja da prijeti i poziva na napade u toku proslave Dana nezavisnosti u SAD-u.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

IS objavila video pogubljenja na ruševinama Palmire

Izvor: Studio B, 04.Jul.2015

Džihadisti Islamske države objavili su video u kojem se vidi kako su tinejdžeri militanti pogubili 25 sirijskih vojnika u arheološkim ostacima amfiteatra u gradu Palmira...U video snimku je prikazana egzekucija koja se navodno dogodila nedugo nakon što su džihadisti 21. maja preuzeli kontrolu nad...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.