Izvor: NoviMagazin.rs, 09.Avg.2017, 12:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I sutra veoma toplo, do 40 stepeni

U Srbiji će sutra biti sunčano i veoma toplo vreme, s temperaturom do 40 stepeni, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Duvaće slab do umeren vetar, koji će na jugu Banata, u Podunavlju i Pomoravlju ujutru i pre podne povremeno biti jak.

Najniža temperatura biće od 16 do 25 stepeni, a najviša od 36 do 40 stepeni.

I u Beogradu će sutra biti sunčano i veoma toplo. Najniža temperatura biće oko 25, a najviša oko 38 stepeni.

U >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << Srbiji će u petak biti sunčano i veoma toplo, uz slab i umeren, u košavskom području povremeno jak vetar, i maksimalnu temperaturu u većini mesta od 37 do 40 stepeni.

U petak krajem dana i tokom noći ponegde u zapadnim i severnim predelima kratkotrajni pljuskovi s grmljavinom.

U subotu se očekuje osveženje s pojačanim vetrom, mestimično kišom i pljuskovima s grmljavinom, uglavnom posle podne i uveče. Lokalno se očekuje veća količina padavina.

U nedelju promenljivo i osetno svežije, mestimično s kišom ili pljuskovima, a zatim uglavnom suvo s temperaturom u granicama proseka za ovo doba godine.

Biometeorološka prognoza za Srbiju za četvrtak, 10. avgust:

Biometeorološke prilike mogu nepovolјno uticati na sve hronične bolesnike i meteoropate. Meteoropatske reakcije moguće su u vidu malaksalosti, glavobolјe i nervoze. Preporučuje se adekvatna zaštita od UV zračenja, boravak u hladovini i klimatizovanim prostorijama i smanjenje fizičkih aktivnosti.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Toplotni talas došao iz Afrike - četvrtak vreo, 41C VIDEO

Izvor: B92, 09.Avg.2017

U Srbiji će u četvrtak biti sunčano i veoma toplo vreme, s temperaturom do 41 stepen, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod...Duvaće slab do umeren vetar, koji će na jugu Banata, u Podunavlju i Pomoravlju ujutru i pre podne povremeno biti jak...Najniža temperatura biće od 15 do 26...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.