I oni ga mole za pomoć: Evo čiji sad problem Putin treba da reši!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Avg.2017, 06:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I oni ga mole za pomoć: Evo čiji sad problem Putin treba da reši!

Situacija sve napetija

Izraelski premijer Benjamin Netanjahu najavio je da će sutra sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom razgovarati o, kako kaže, "agresiji Irana" i pokušajima te zemlje da proširi vojno prisustvo u susednoj Siriji.

Netanjahu, koji će se s Putinom sastati u Sočiju, rekao je da će na tom sastanku pokrenuti pitanje pokušaja Irana da uspostavi vojno prisustvo u Siriji.

Kako se Iran smatra neprijateljem Izraela, Netanjahu i drugi izraelski >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bezbednosni zvaničnici u više navrata su izrazili zabrinutost zbog, kako kažu, nastojanja Irana da proširi svoje prisustvo na Bliskom istoku.

Iran, kao i Rusija, podržava sirijskog predsednika Bašara al Asada u građanskom ratu u toj zemlji, podseća AFP.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.