I Vučić „štraheovski“ dovodi investitore

Izvor: Danas, 22.Maj.2019, 14:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I Vučić „štraheovski“ dovodi investitore

Mi znamo kako strani investitor može da pobedi na tenderu za prodaju naše državne imovine ili izgradnju auto-puta. Samo treba da se dogovorimo koliko će to da ga košta, odnosno koliko će morati da uplati našoj partiji. Članak I Vučić „štraheovski“ dovodi investitore se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Episkop Grigorije: Vučić je rekao da se zanosimo idejom da je Kosovo naše

Izvor: Danas, 23.Maj.2019, 08:14

Episkop Diseldorfa i Nemačke Grigorije rekao je da od predsednika Srbije Aleksandra Vučića, kada je došao u Patrijaršiju, gde je zasedao Sabor Srpske pravoslavne crkve, nije imao priliku da čuje kako glasi njegov plan o Kosovu, niti je to čuo bilo ko drugi među prisutnima u sali. Članak Episkop...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.