I TO JE MOGUCE Krava pala s neba na automobil

Izvor: medio.rs, 02.Okt.2015, 22:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I TO JE MOGUCE Krava pala s neba na automobil

Govedo se nalazilo na litici i najverovatnije je izgubilo ravnotežu i stropoštalo se na kola koja su u tom trenutku prolazila u podnožju

Na jugu Francuske dogodio se krajnje bizaran slučaj: krava je pala na haubu jednog automobila u pokretu!

Prema pisanju lokalnog lista Frans Ble Rusijon, govedo se nalazilo na litici i najverovatnije je izgubilo ravnotežu i stropoštalo se na kola koja su u tom trenutku prolazila u podnožju.

Udar je bio >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << žestok, ali je vozač automobila uspeo da ostane neozleđen. Krava, međutim, nije bila te sreće: uginula je na licu mesta.

- Krava je pala na mene kada sam izlazio iz krivine. Samo sam video njenu glavu, a zatim je usledio šok. Treba imati na umu da je ta životinja teška oko 500 – ispričao je vozač.

– Usledio je izuzetno žestok udar, čak je jedan njen rog probio šoferšajbnu. Nije bilo šansi da je izbegnem- naveo je on.

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.