I SUTRA VEOMA HLADNO, SNEG I DALJE PADA

Izvor: Kurir, 05.Feb.2012, 13:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I SUTRA VEOMA HLADNO, SNEG I DALJE PADA

Od četvrtka do kraja sedmice biće uglavnom suvo, sa jakim jutarnjim mrazom od minus 25 do minus 15 stepeni

BEOGRAD - U Srbiji će sutra biti veoma hladno, sa povremenim snegom, naročito uveče i tokom noći, što će usloviti dalje povećanje visine snežnog pokrivača, saopštio je Hidrometeorološki zavod.

Na planinama se mogu očekivati vejavica i stvaranje snežnih nanosa. Duvaće slab i umeren, na planinama ponegde i jak, severni vetar. Najniža temperatura >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << biće od minus 14 do minus devet, a najviša dnevna od minus 11 do minus pet stepeni Celzijusovih. I u Beogradu meteorolozi najavljuju veoma hladno vreme, povremeno sa snegom.

Više padavina može se očekivati uveče i tokom noći, uz dalje povećanje visine snežnog pokrivača. Duvaće slab i umeren, severni vetar. Najniža temperatura biće oko minus 12, a najviša oko minus devet stepeni Celzijusovih. I za naredne dana meteorolozi prognoziraju veoma hladno vreme. U utorak će sneg nastaviti da pada, a na planinama će duvati jak vetar, uz vejavicu i stvaranje snežnih nanosa.

U sredu će doći do postepenog prestanka snega, a od četvrtka do kraja sedmice biće uglavnom suvo, sa jakim jutarnjim mrazom od minus 25 do minus 15 stepeni Celzijusovih. I u Beogradu se očekuje slično vreme. Biometeorološka prognoza za ponedeljak, 6. februar 2012 Prognozirane biometeorološke prilike nepovoljno će uticati na sve hronične bolesnike. Od meteoropatskih reakcija mogući su glavobolja, reumatski bolovi i razdrazljivost.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.