I Karić treba da dođe u Srbiju da se brani

Izvor: Vesti-online.com, 14.Apr.2014, 11:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"I Karić treba da dođe u Srbiju da se brani"

Premijer Srbije Ivica Dačić izjavio je da bi Bogoljubu Kariću trebalo omogućiti da dođe u Srbiju i iznese svoju odbranu.

"Dobro je što je došao Šarić i Sloba Radulović i da se stavlja tačka na sve te procese. I Kariću treba omogućiti da dođe i iznese svoju odbranu. Treba smanjiti broj ljudi koji su van zemlje i stavljati tačku na te procese', rekao je Dačić u nedelju veče za TV Pink.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << />
On je kazao da, kada je došao na mesto ministra policije, u MUP nije bilo dokumentacije o slučaju C Market, već je ona bila u tužilaštvu.

Bogoljub Karić optužen je da je oštetio državu za više od 60 miliona evra kroz suvlasništvo u telekomunikacionoj kompaniji "Mobtel". Za njim je raspisana crvena interpolova poternica, a u bekstvu je od 2006. godine.

Bivši direktor C Marketa Slobodan Radulović uhapšen je juče po dolasku iz Moskve i posle saslušanja određen mu je pritvor. Darko Šarić, optužen za šverc kokaina je posle predaje od 18. marta u pritvoru u Beogradu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dačić: I Karić da dođe u Srbiju da se brani

Izvor: BKTV News, 14.Apr.2014

Premijer Srbije Ivica Dačić izjavio je da bi Bogoljubu Kariću trebalo omogućiti da dođe u Srbiju i iznese svoju odbranu.. . ”Dobro je što je došao Šarić i Sloba Radulović i da se stavlja tačka na sve te procese. I Kariću treba omogućiti da dođe i iznese svoju odbranu. Treba smanjiti broj...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.