I Er Srbija obustavila letove za Tel Aviv

Izvor: Blic, 23.Jul.2014, 00:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I Er Srbija obustavila letove za Tel Aviv

Er Srbija saopštila je danas da su letovi ove aviokompanije za Tel Aviv suspendovani na jedan dan.

“Er Srbija saopštava da su letovi za Ben Gurion, međunarodni aerodrom u Tel Avivu, narednih 24 sata suspendovani. Ova odluka je doneta kako bi se sačuvala bezbednost putnika i posade u svetlu trenutačne nestabilne situacije”, objašnjeno je iz srpske aviokompanije.

“Er Srbija nastavlja da prati situaciju i obaveštava putnike o novim informacijama kako budu pristizale”, dodaje se u saopštenju.

Pročitajte još: Obustavljeni letovi američkih i evropskih kompanija za i iz Izraela

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Er Srbija na 24 sata suspendovala letove za Tel Aviv

Izvor: Press, 23.Jul.2014

U saopštenju nacionalne aviokompanije se navodi da je ova odluka doneta da bi se "sačuvala bezbednost putnika i posade u svetlu trenutne nestabilne situacije"... "Er Srbija nastavlja da prati situaciju i obaveštava putnike o novim informacijama kako budu pristizale", dodaje se u saopštenju.. . .....

Nastavak na Press...

„Er Srbija“ na 24 časa suspendovala letove za Tel Aviv

Izvor: Capital.ba, 23.Jul.2014

BEOGRAD, Nacionalna kompanija „Er Srbija“ suspendovala je za danas letove za Međunarodni aerodrom „Ben Gurion“ u Tel Avivu. Ova odluka donesena je radi bezbjednosti putnika i posade s obzirom na ..

Nastavak na Capital.ba...

Suspendovani letovi Er Srbije ka Tel Avivu za još 48 sati

Izvor: Blic, 23.Jul.2014

Kompanija Er Srbija (Air Serbia) saopštila je danas da je iz bezbednosnih razloga produžila suspenziju letova ka Tel Avivu za još 48 sati..."Nakon procene informacija vezanih za tekuće događ‘aje u Izraelu, Er Srbija objavljuje da će za još 48 sati produžiti obustavu letova za međunarodni aerodom...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.