I Beli u trci: Za par sati 53.000 potpisa

Izvor: Mondo, 04.Mar.2017, 22:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I Beli u trci: "Za par sati 53.000 potpisa"

Ljubiša Preletačević Beli, lider mladenovačke stranke "Sarmu probo nisi" (SPN), počeo je danas da prikuplja potpise za predsedničku trku, a za par sati, kako kaže, dobio je 53.000 potpisa.

Foto: Facebook/Ljubiša Preletačević Beli

"Imamo 53.000 potpisa i napredujemo kao 100.000, a danas nam je prvi dan, ovde u Mladenovcu. Od ponedeljka ćemo krenuti s prikupljanjem potpisa u Beogradu, pa krećemo u Novi Sad, Kragujevac i druge gradove", rekao je Preletačević >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << za MONDO.

Luka Maksimović, odnosno Ljubiša Preletačević Beli, postao je poznat srpskoj javnosti nakon što je napravio pravi šok na prošlogodišnjim lokalnim izborima u Mladenovcu gde je njegova lista "Samo jako" zauzela drugo mesto, sa 21 odsto glasova.

Sarmuprobonisi – nova politička opcija!Svi ga znaju kao Belog, a evo kako je počeo...

Predsednički izbori biće održani 2. aprila.

Do sada su kandidaturu na izborima za šefa države najavili Aleksandar Vučić, Saša Janković, Vuk Jeremić, Vojislav Šešelj, Boško Obradović, Aleksandar Popović, Miroslav Parović, Danijela Sremac, Vladimir Rajčić, Dušan Janjić, Saša Mirković, Bratislav Jugović, Saša Radulović.

Kandidaturu je obelodanila i profesor doktor Mila Alečković ispred Pokreta "Otadžbina". Ona je kćerka književnice Mire Alečković.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.