Humanitarna aukcija uskršnjih čokoladnih jaja

Izvor: Blic, 24.Apr.2013, 00:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Humanitarna aukcija uskršnjih čokoladnih jaja

Treća po redu humanitarna aukcija čokoladnih ukršnjih jaja održana je večeras u svečanoj sali Skupštine grada Beograda. Sav prihod od aukcije, koju su pokrenuli fondacija Ane i Vlade Divac i kompanija Art Ival, namenjan je socijalno ugroženim porodicama samohranih roditelja.

Kompanija Art Ival organizovala je proizvodnju 33 ručno rađena čokoladna jaja koja su bila izložena u sali Skupštine grada. Zainteresovani su mogli da kupe jaja koja su teška 400 i 2.000 grama, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << a majstori iz čokolaterije Art Ival su ih pravili dva meseca. Početna cena manjih jaja bila je 4.000, a većih 10.000 dinara.

Ana Divac je izjavila da je izuzetno ponosna na sve koji su učestvovali u organizaciji ove manifestacije.

- Vredno smo radili na realizaciji ove aukcije. Oči su mi pune suza kada pogledam ova remek dela umetnosti. Nadam se da ćemo večeras prikupiti dovoljno novca kako bismo pomogli onima koji su uskraćeni da proslave Uskrs kako dolikuje – rekla je Ana Divac.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čokoladna jaja za samohrane roditelje

Izvor: Politika, 24.Apr.2013

Ručno pravljena uskršnja čokoladna jaja izložena su u svečanoj sali Skupštine grada na trećoj po redu humanitarnoj aukciji. Novac od prodatih unikatnih slatkiša biće upućen za podršku socijalno ugroženim porodicama samohranih roditelja. Posetioci su imali priliku da vide 33 neobično ukrašena...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.