Humanitarna ‘’Šetnja dobrote’’ na Keju okupila oko 1.500 šetača 

Izvor: Danas, 29.Sep.2018, 15:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Humanitarna ‘’Šetnja dobrote’’ na Keju okupila oko 1.500 šetača 

Pod sloganom ‘’Da je svaki dan zdrav i bezbedan’’, kompanija ‘’Tigar Tyres’’  (Tajers) iz Pirota  četvrti put organizovala je danas ‘’Porodični dan zdravlja i bezbednosti’’ koji je osim zaposlenih u kompaniji okupio i veliki broj gradjana. Članak Humanitarna ‘’Šetnja dobrote’’ na Keju okupila oko 1.500 šetača  se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Pirotska kompanija Tigar Tajers organizovala Porodični dan zdravlja i bezbednosti

Izvor: NoviMagazin.rs, 29.Sep.2018

Pod sloganom "Da je svaki dan zdrav i bezbedan", kompanija "Tigar Tyres" iz Pirota organizovala je danas po četvrti put "Porodični dan zdravlja i bezbednosti" koji je osim zaposlenih u kompaniji okupio i veliki broj građana...Manifestacija je ove godine prvi put organizovana van kruga fabrike, a otvorili...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.