Hrvatska novinarka optužena za ubistvo dečaka

Izvor: Vesti-online.com, 12.Jun.2012, 22:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrvatska novinarka optužena za ubistvo dečaka

Splitska novinarka Vesna Božanić Serdar optužena je za ubistvo dečka Ante Čikeša koga je pre pola godina probola nožem kroz srce.

Županijsko državno tužilaštvo u Splitu optužilo je novinarku Vesnu Božanić Serdar za ubistvo dečka Ante Čikeša zvanog Čiki, koga je pre pola godine u toku svađe probola nožem u srce. Za Čikija nije bilo spasa.

Kako do danas Vesna Božanić Serdar nije iznela svoju obranu, još nisu do kraja razjašnjenje okolnosti ubistva. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Zna se samo da je paru stigla pica, i da je nakon večere izbila svađa, i to verovatno zbog odabira muzike.

Nije se ni sumnjalo da bi moglo doći do krvavog obračuna u Vesninom stanu. Par je bio srećan, nedavno su renovirali stan, Čiki je Vesnu čak leto pre zaprosio na plaži.

Božanić Serdar bila je u alkoholisanom stanju. Od ubistva se nalazi u istražnom zatvoru, a predloženo je da tamo i ostane. Smatra se da je Božanić Serdar opasna po okolinu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.