Hrvatska dostavila spisak osumnjičenih

Izvor: RTS, 08.Jul.2013, 17:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrvatska dostavila spisak osumnjičenih

Srbija je od Hrvatske dobila novi ažurirani spisak sa imenima ukupno 1.557 osoba, protiv kojih je u toku istraga ili su podignute optužnice za ratne zločine.

Ažurirani spisak sa imenima ukupno 1.557 osoba, protiv kojih je u Hrvatskoj u toku istraga ili su podignute optužnice za ratne zločine počinjene od 1991. do 1995. godine, predat je Srbiji, saopštilo je Ministarstvo pravde i državne uprave.

Svi zainteresovani građani mogu se obratiti Ministarstvu pravde >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i državne uprave Srbije i podneti zahtev kako bi utvrdili da li se nalaze na spisku.

Na sajtu Ministarstvu pravde i državne uprave građani mogu pronaći i obrazac za podnošenje zahteva, tako da potrebne infromacije mogu dobiti i putem interneta.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novi spisak osumnjičenih za zločine u Hrvatskoj

Izvor: Mondo, 08.Jul.2013

Hrvatska je Srbiji dostavila nov ažurirani spisak sa imenima 1.557 osoba protiv kojih je u toku istraga ili su..

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.