Izvor: Nezavisne Novine, 25.Feb.2016, 20:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrvatska: Povučeno više proizvoda kompanije "Mars"

ZAGREB - Ministarstvo poljoprivrede Hrvatske povuklo je sa tržišta više proizvoda kompanije "Mars" sa rokom trajanja između 19. juna ove godine i 8. januara 2017. godine.

Sa tržišta su povučene "Selebrejšens praline" od 190 i od 227 grama, "Selebrejšens jaje" od 246 grama, "Selebrejšens" u kutiji od 320 grama, "Selebrejšens vaskršnji zeko" od 220 grama, "Milki vej minis" od 200 grama, "Mars miks minis" od 400 grama, "snikers" od 50 grama, "snikers minis" od 250 grama >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << i "snikers minijature" od 130 grama.

Ministarstvo poljoprivrede Hrvatske saopštilo je da je njihova sanitarna inspekcija dodatnim inspekcijskim nadzorom utvrdila da su na tržištu Hrvatske prisutni dodatni proizvodi kompanije "Mars" koji se povlače sa tržišta zbog moguće da u njima ima komadića plastike.

Ovi proizvodi isključivo se prodaju u "Miler" prodavnicama u Hrvatskoj.

Ministarstvo poljoprivrede ranije je sa tržišta povuklo "snikers" čokoladice u pakovanju od četiri komada po 50 grama sa rokom upotrebe 10. juli i 7. avgust ove godine.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Povučeno više proizvoda kompanije Mars

Izvor: Cafe.ba, 25.Feb.2016

Ministarstvo poljoprivrede Hrvatske povuklo je sa tržišta više proizvoda kompanije Mars sa rokom trajanja između 19. juna ove godine i 8. januara 2017. godine.

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.