Hrvatska: Plinskom bocom razneo bankomat VIDEO

Izvor: B92, 25.Feb.2019, 13:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrvatska: Plinskom bocom razneo bankomat VIDEO

Primošten -- Nepoznati razbojnik plinskom bocom razneo bankomat u Primoštenu, ali za sada se ne zna da li je i koliko novca odneo.

Incident se desio u noći između nedelje i ponedeljka, a u njemu je uništen ulaz u prodavnicu Tomi ispred koje se nalazio bankomat, prenosi Hina. Policija je informaciju o eksploziji primila u 1.30 i trenutno je istraga u toku.

Prošle godine dogodila se slična pljačka kada su dvojica nepoznatih razbojnika raznela bankomat plinskom pocom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i odnela više od pola miliona kuna (oko 67.000 evra).

Osim eksplozijom i pomoću šifre, bankomati raznih banaka su se u Hrvatskoj pljačkali i upotrebom takozvanih "skimera" - uređaja za očitavanje bankovnih kartica koji pljačkaši tajno postavljaju na bankomate.

Postavljanje "skimera" prrethodnih godina je bilo česta pojava, posebno na primorju u vreme turističke sezone.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Kakva pljačka: Plinskom bocom razbio bankomat!

Izvor: Mondo, 25.Feb.2019

Nepoznati razbojnik je plinskom bocom razneo bankomat u Primoštenu, ali za sada se ne zna da li je i koliko novca odneo...Foto: Mondo/ Stefan Stojanović..Incident se desio u noći između nedelje i ponedeljka, a u njemu je uništen ulaz u prodavnicu Tomi ispred koje se nalazio bankomat, prenosi Hina...Policija...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.