Hrvati, ne vređam vas, samo vas malo zezam

Izvor: Vesti-online.com, 05.Jul.2012, 06:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Hrvati, ne vređam vas, samo vas malo zezam"

Ivan Ivanović dao je prvi intervju za hrvatske medije u kome je poručio susedima da ih ne vređa u svom šouu na TV Prva, već da ih samo malo zeza!

Ivan, koga su Hrvati predstavili kao srpskog Džeja Lenoa i Dejvida Letermana, za "Red karpet" je objasnio zašto se šali sa susedima.

- Mislim da ne vređam Hrvate, ja vas malo zezam, što je po meni sasvim okej. Generalno, humor se bazira na nekakvim stereotipima, i to je ta stara priča. Hrvat, Srbin, kad ti treba gej >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << tu je Slovenac... To je humor i to je zabava. Govor mržnje me odmah asocira na Tompsona, a ja sam radio šale koje su smešne i Hrvatima bez ikakvog pozivanja na takve gluposti. To nije moj stil, niti se slažem sa svime što se desilo poslednjih 20 godina na ovim prostorima. Mi smo potrebni vama, vi ste potrebni nama, i što pre to shvatimo biće nam lakše - rekao je domaćin tok-šoua "Veče sa Ivanom Ivanovićem".

Ivanović, koji je u svojoj emisiji ugostio i Stinga, Novaka Đokovića, Zaz, kao i brojne političare i javne ličnosti iz regiona, još jednom je ponovio da Jelenu Karleušu vidi kao karikaturu.

- Dok sam živ tvrdiću da ona ne zna da peva. S druge strane, nije lako napraviti karijeru dugu 17 godina kad ne znaš da pevaš. To je za veliko poštovanje - rekao je Ivan.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.