Izvor: Radio Slobodna Evropa, 02.Avg.2012, 14:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Varaždin: Umrli muškarac bolovao od kravljeg ludila

Pacijent koji je sredinom juna preminuo u varaždinskoj bolnici bolovao je od Creutzfeldt-Jakobove bolesti koja se još naziva i bolest kravljeg ludila. Zamjenik ravnatelja varaždinske Opće bolnice Denis Grgurević potvrdio je da je prije nekoliko dana u bolnicu stigao nalaz analize tkiva iz jednog laboratorija u Beču kojim je potvrđeno da je pacijent bolovao od Creutzfeldt-Jakobove bolesti. Preminuli pacijent bio je muškarac srednje životne dobi, a u bolnici je bio u karanteni tako da nije ...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Varaždinu pacijent umro od kravljeg ludila!

Izvor: Mondo, 02.Avg.2012

Portal eVarazdin javio je da je u varaždinskoj bolnici jedan pacijent preminuo od Krojcfeld-Jakobove bolesti, poznatije kao kravlje ludilo.

Nastavak na Mondo...

Čovek u Varaždinu umro od "kravljeg ludila"

Izvor: NoviMagazin.rs, 02.Avg.2012

Pacijent koji je sredinom juna umro u varaždinskoj bolnici bolovao je od "kravljeg ludila", odnosno Krojcfeld Jakobove bolesti.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Preminuli muškarac bolovao od kravljeg ludila

Izvor: Nezavisne Novine, 02.Avg.2012

VARAŽDIN - U varaždinskoj bolnici sredinom juna preminuo je jedan pacijent za koga je naknadnom analizom utvrđeno da je bolovao od "kravljeg ludila".

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.