Hrvat pucao u Srbina nasred ulice u Beču

Izvor: B92, 18.Okt.2015, 16:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrvat pucao u Srbina nasred ulice u Beču

Svađa nasred ulice rano jutros u 16-om bečkom okrugu završena je time što je Hrvat (44) pucao iz pištolja u Srbina (34).

Srbin, kako je saopštila policija, zadobio je povrede od metka u predelu glave i nalazi se u bolnici u životnoj opasnosti.

Okršaj se dogodio u četiri sata ujutro, kada su se tri muškarca posvađala.

U prvom mahu, kako prenose svedoci, svađa je bila verbalna, ali ubrzo je pao hitac, saopštila je portparol policije Mihaela Rosman.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Prolaznici su zatekli Srbina, koji je nastanjen u Beču, kako leži na ulici, dok je Hrvat sklonio pištolj i ostao na licu mesta da čeka policiju, a treće lice je pobeglo.

Kada je policija došla na mesto okršaja kod Hrvata je pronašla pištolj kalibra 7,65 mm, i on se, prema saopštenju, predao bez pružanja otpora.

Policija trenutno još traga za motivom napada pištoljem, kao i za trećim licem koje je pobeglo.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Hrvat pucao u Srbina nasred ulice u Beču!

Izvor: Mondo, 18.Okt.2015

Svađa nasred ulice rano jutros u 16. bečkom okrugu završena je time što je Hrvat (44) pucao iz pištolja u Srbina (34)...Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock..Srbin, kako je saopštila policija, zadobio je povrede od metka u predelu glave i nalazi se u bolnici u životnoj opasnosti...Okršaj se...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.