Horor u staračkom domu: Žene žive izgorele

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jan.2018, 21:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Horor u staračkom domu: Žene žive izgorele

Vatra krenula iz suturena

Dve žene su poginule, a najmanje dve su povređene u požaru koji je izbio u staračkom domu u južnom atinskom predgrađu Kalitei.

Pročitajte i:

Požar je izbio u jutarnjim satima u suterenu. Poginule su dve žene od 68 i 55 godina koje su ostale zarobljene u svojoj sobi koja se nalazi u suterenu doma. Još dve starije žene prebačene su u bolnicu zbog respiratornih problema. I njihova soba je bila u suterenu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Ostali korisnici doma su bili evakuisani, a potom i odvezeni iz predostrožnosti u bolnicu na pregled. Požar su gasila 24 vatrogasca sa osam vatrogasnih vozila. Oni su uspeli da požar stave pod kontrolu pre nego što se proširio.

Uzrok požara zasad nije poznat.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.