Holivud: Dajte nama malo Stanije

Izvor: DanUBeogradu.com, 20.Sep.2012, 17:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Holivud: Dajte nama malo Stanije

Stanija Dobrojević

Nakon što je najavila smeli poslovni poduhvat, otvaranje škole za starlete u kojoj će sama devojke učiti kako osvojiti pravog muškarca, Stanija Dobrojević dobila je zanimljivu poslovnu ponudu.
Smela Stanija navodno će glumiti u nastavku filma ‘Sezona veštica’ reditelja Dominika Sene. “Pre mesec dana dobila je ponudu da dođe na kasting u Los Anđeles kako bi glumila u filmu s Nikolasom Kejdžom” – rekao je starletin prijatelj. Ne zna >> Pročitaj celu vest na sajtu DanUBeogradu.com << se kakvu će ulogu dobiti, ali nada se da će joj ta uloga biti ulaznica za Holivud. Neke od scena filma ‘Sezona veštica’ snimane su u Hrvatskoj, u februaru 2009. godine. U njima se pojavljuje Kejdž kao brodolomac na rtu Kamenjak, nedaleko od Pule.

Nastavak na DanUBeogradu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DanUBeogradu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DanUBeogradu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.