Holanđanin započeo sudski proces za podmlađivanje

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Nov.2018, 10:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Holanđanin započeo sudski proces za podmlađivanje

Motivacioni govornik, Holanđanin Emil Ratelband je izjavio da se oseća mlađim nego što jeste i da je započeo sudski proces da bi svoje godine promenio sa 69 na 49.

Šezdesetdevetogodišnji Holanđanin tvrdi da se oseća mlađe i da sud treba da mu odobri odluku da se legalno podmladi.

Ratelband tvrdi da se ne oseća da mu njegov datum rođenja pristaje i svoju želju poredi sa željama ljudi koji žele da promene pol.

"Kad imam 69 osećam se ograničeno. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Ali sa 49 mogu kupiti novu kuću, voziti drugačije automobil i mogu više raditi. Kad na Tinder napišem da imam 69 ne dobijem odgovor, ali kad napišem da imam 49, stvari se menjaju", rekao je on Gardijanu.

Ratelbandu su lekari rekli da ima telo četrdesetdevetogodišnjaka i on sebe od tada zove mladim Bogom.

Kada su ga pitali kako bi njegovi roditelji reagovali na skraćivanje života za 20 godina, odgovorio je da su oni mrtvi i da to nije bitno.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.