Hodžaj: Transformacija u vojsku ne može da se zaustavi

Izvor: Mondo, 04.Dec.2018, 22:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hodžaj: Transformacija u vojsku ne može da se zaustavi

Transformacija Kosovskih bezbednosnih snaga u vojsku je proces koji se ne može zaustaviti, napisao je večeras na svom Twitter nalogu zamenik kosovskog premijera Enver Hodžaj.

Foto: Mondo/Goran Sivački Ilustracija

Hodžaj je to napisao povodom izjave predsednika Srbije Aleksandra Vučića o formiranju kosovske vojske.

Hodžaj tvrdi da predsednik Srbije Aleksandar Vučić namerno iskrivljuje sliku >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << o tom procesu i kosovskoj vojsci da bi stvorio strah na Balkanu.

Moguća katastrofa, Kinezi, SAD, Putine, pomagajte!

"Tranzicija Kosovskih bezbednosnih snaga u oružane snage je proces koji se ne može zaustaviti", napisao je on na Twitteru.

"Ako Priština formira vojsku, Kfor da je razoruža"

On je, takođe, naveo da najveća pretnja miru dolazi od, kako je rekao, "kontinuirane militarizacije Srbije sa ruskim arsenalom".
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hodžaj odgovorio Vučiću: Transformacija KBS u vojsku se ne može zaustaviti

Izvor: Blic, 04.Dec.2018

Transformacija Kosovskih bezbednosnih snaga u vojsku je proces koji se ne može zaustaviti, napisao je večeras na svom tviter nalogu zamenik kosovskog premijera Enver Hodžaj povodom izjave predsednika Srbije Aleksandra Vučića o formiranju kosovske vojske.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.