Izvor: Nezavisne Novine, 11.Jan.2017, 08:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hladno vrijeme sa slabim snijegom

BANJALUKA - Danas u Bosni očekuje umjereno do pretežno oblačno vrijeme.

Tokom dana, mjestimično i sa slabim snijegom ponegdje u sjevernim, sjeveroistočnim i planinskim područjima. Krajem dana, postupno smanjenje oblačnosti. U Hercegovini malo do umjereno oblačno i sunčano. Vjetar u Bosni slab zapadnog smjera, a u Hercegovini slaba bura.

Jutarnja temperatura od -17 do -12, na jugu od -7 do -1, na planinama do -21, a najviša dnevna od -8 do -2, na jugu od -1 do 4 stupnja.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hladno vrijeme sa slabim snijegom;Sokolac najhladniji -22 stepena

Izvor: Nezavisne Novine, 11.Jan.2017

BANJALUKA - Danas u BiH očekuje umjereno do pretežno oblačno vrijeme...Tokom dana, mjestimično i sa slabim snijegom ponegdje u sjevernim, sjeveroistočnim i planinskim područjima. Krajem dana, postupno smanjenje oblačnosti. U Hercegovini malo do umjereno oblačno i sunčano. Vjetar u Bosni slab...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.