Hladno, najviša dnevna temperatura do 2 stepena

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Dec.2018, 01:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hladno, najviša dnevna temperatura do 2 stepena

U Srbiji jutro hladno, u većini mesta sa umerenim mrazem, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Tokom dana biće oblačno, ujutru i pre podne uglavnom suvo, posle podne i uveče mestimično sa snegom, dok su na krajnjem jugoistoku moguće mešovite padavine (kiša i sneg), ponegde uz poledicu.

Vetar uglavnom slab, a jutarnja temperatura od minus 9 do minus 2 stepena, najviša dnevna u većini mesta od minus 2 do 0, na krajnjem istoku i jugoistoku malo toplije, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << do 2 stepena.

U Novom Sadu će biti oblačno i hladno, tokom većeg dela dana suvo, kasnije po podne i uveče povremeno sa slabim snegom. Vetar slab, a jutarnja temperatura od minus 6 do minus 4 stepena, najviša dnevna oko minus 1 stepen.

Prema prognozi za narednih sedam dana, u Srbiji će u utorak biti oblačno i hladno, povremeno sa slabim snegom uz manje povećanje visine snežnog pokrivača u centralnim i južnim krajevima Srbije, samo na severu Vojvodine suvo.

U sredu se očekuje malo toplije i bez padavina, uz delimično razvedravanje. U četvrtak u košavskom području jugoistočni vetar biće u pojačanju, uz postepeno naoblačenje sa zapada. Po podne i uveče na severu i zapadu, a u petak i u ostalim krajevima ponegde se kišom, koja se na krajnjem severu može lediti na tlu. Zatim pretežno oblačno, povremeno s kišom, na visokim planinama sa snegom.

Više o vremenu saznajte ovde.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.