Hju Džekmen deli ljubavne savete

Izvor: Vesti-online.com, 13.Jul.2013, 20:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hju Džekmen deli ljubavne savete

Popularni glumac Hju Džekmen i njegova supruga Debori Li Fernes (57) su u braku 17 godina. Džekmen je u magazinu "Good Housekeeping", otkrio koja je tajna tako dugog i dobrog braka, na koji mu ceo Holivud zavidi.

Iznenađuje suprugu i posle 17 godina braka: Hju Džekmen  

Pre nego što počnem da vam otkrivam sitne detalje, veoma je bitno da sa vašim partnerima budete prijatelji, kao što smo Debora i ja. Kliknuli smo čim smo se upoznali. Samo smo se smejali", >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << rekao je Hju.

 

On je objasnio da je za dobar brak potrebno mnogo truda, ali da je njegovo pravilo za romansu iznenađenje.

 

"Ako joj kupujem cveće svakog utorka, to je lepo, ali da li je romantično? Naročito kada imate decu, sve postaje manje-više rutina", ispričao je glumac.

 

Zbog toga Hju svakodnevnicu začini nekim iznenađenjem.

 

"Dođem nenajavljen sa snimanja. Pravim se da sam na setu i kažem da ću doći kasno uveče. I onda je šokiram. Dođem u sred dana, dok su deca u školi i rezervišem mesta u njenom omiljenom restoranu.

 

Takođe, ima još jedno pravilo koga se pridržava- da nikada nije više od dve nedelje ne

bude razdvojen od porodice.

 

"Kada sam upoznao svoju suprugu, ona je radila kao producentkinja i iza sebe je imala 20 filmova, tako da je shvatala kako udaljenost utiče na intimnost. Tada mi je rekla da se ne brine da li ću da se smuvam sa partnerkom, već to što se onda ljudi lako naviknu na odvojen život i na rešavanje problema na svoju ruku", rekao je Džekmen.

 

Zato je posavetovao čitaoce da uvek pričaju sa svojim partnerima, bilo o dobrom, bilo o lošem, jer je "to je kamen temeljac svakog odnosa".

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Hju Džekmen deli ljubavne savete

Izvor: Dzungla.org, 13.Jul.2013

Popularni glumac Hju Džekmen i njegova supruga Debori Li Fernes (57) su u braku 17 godina. Džekmen je u magazinu „Good Housekeeping“, otkrio koja je tajna tako dugog i dobrog braka, na koji mu ceo Holivud zavidi.. OpširnijeVesti Online

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.