Hitna pomoć: U devet udesa 13 povredjenih

Izvor: Beta, 23.Okt.2021, 08:18

Hitna pomoć: U devet udesa 13 povredjenih

Beogradska Hitna pomoć zbrinula je tokom noći 13 osoba lakše povredjenih u devet saobraćajnih nesreća, rečeno je u toj službi.Medju povredjenima u saobraćaju najviše je pešaka, rekli su u Hitnoj pomoći i preporučili poseban oprez svima jer je zbog kiše i smanjene vidljivosti povećan rizik od nezgoda.U toku noći dežurne ekipe Hitne pomoći obavile su 130 intervencija, od toga 23 na javnim mestima, ali nije bilo teških trauma i incidenata.Najveći broj intervencija odnosio se na kovid pacijente i hronične bolesnike kojima smetaju oscilacije temperature, astmatičare i osobe koje pate od angine pektoris i visokog krvog pritiska.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Hitna pomoć: U devet udesa 13 povređenih

Izvor: Danas, 23.Okt.2021

Beogradska Hitna pomoć zbrinula je tokom noći 13 osoba lakše povređenih u devet saobraćajnih nesreća, rečeno je u toj službi.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.