Hitna pomoć: Požar u Rakovici, nastradao muškarac

Izvor: B92, 18.Dec.2023, 08:52

Hitna pomoć: Požar u Rakovici, nastradao muškarac

U Ulici Milice Srpkinje u Rakovici sinoć u 20.11 sati ekipa Hitne pomoći je intervenisala zbog požara.

Po dolasku na lice mesta konstatovana je smrt muškarca starog oko 40 godina, rečeno je u Hitnoj pomoći.

U 21.24 dogodila se saobraćajna nesreća u Bubanj potoku u smeru ka Nišu, u kojoj je žena starosti 22 godine zadobila lakše povrede.

Ekipe Hitne pomoći su noćas intervenisale zbog slučajeva intoksikacije alkoholom, a svi alkoholisani pacijenti >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su prevoženi na odeljenje toksikologije VMA na detoksikaciju.

Brojni su bili pozivi hroničnih bolesnika, najviše astmatičara, hipertenzičara, psihijatrijskih i pacijenata sa malignitetima. Tokom noći su dežurale 22 ekipe Hitne pomoći koje su intervenisale ukupno 122 puta, od toga osam puta na javnim mestima, naveo je dežurni lekar Hitne pomoći.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.