Hitna pomoć: Povređena dvojica motociklista

Izvor: Glas javnosti, 16.Avg.2012, 10:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hitna pomoć: Povređena dvojica motociklista

BEOGRAD -Tokom protekle noći u Beogradu su se dogodila dva saobraćajna udesa u kojima su povređena dva muškarca, motociklisti, izjavio je koordinator za odnose sa medijima u Hitnoj pomoći Mirko Lutovac.

Oko 21.30 časova dogodio se saobraćajni udes na uglu Bulevara Kralja Aleksandra i Batutove ulice u kojem je muškarac star oko 27 godina, motociklista, zadobio oguljotine obe potkolenice i prevezen je u KBC Zvezdara, rekao je Lutovac.

U saobraćajnom udesu koji se dogodio >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << oko 21 čas na autoputu u smeru ka Nišu, kod "Plavog mosta", muškarac star oko 40 godina, motociklista, zadobio je rasekotinu na palcu noge i prevezen je na VMA, kazao je Lutovac.

Hitna pomoć je tokom protekle noći u Beogradu obavila 85 intervencija od kojih 19 na javnom mestu, a lekarima su se najčešće javljali astmatičari, precizirao je Lutovac.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.