Hitna: Ubistvo, ranjavanje, saobraćajka, pijanstva

Izvor: B92, 03.Jul.2023, 07:26

Hitna: Ubistvo, ranjavanje, saobraćajka, pijanstva

Beograd -- Muškarac star 31 godinu preminuo je, a 27-godišnjak je s povredama prevezen u Urgentni centar nakon napada nožem kod OŠ Miloš Crnjanski na opštini Čukarica.

Napad se dogodio sinoć u 20.20, rečeno je jutros Tanjugu u Hitnoj pomoći.

Prema rečima dežurnog lekara, u 02.40 u naselju Braće Jerković kod pijace dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je povređen 42-godišnji muškarac koji je posle ukazane prve pomoći prevezen u Urgentni centar. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Noćas su dežurale 22 ekipe Hitne pomoći koje su intervenisale ukupno 111 puta, od toga 26 intervencija je bilo na javnim mestima.

Ekipe Hitne pomoći su intervenisale zbog više slučajeva intoksikacije alkoholom i svi takvi slučajevi su prevoženi na odeljenje toksikologije VMA na detoksikaciju.

Kao i svake noći javljali su se hronični bolesnici, najviše je bilo pacijenata sa malignitetima, hipertenzičara, astmatičara i osoba sa pshijatrijskim problemima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.