Hirurg upucan na ulici u Kraljevu

Izvor: Vesti-online.com, 04.Maj.2014, 11:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hirurg upucan na ulici u Kraljevu

Poznati kraljevački hirurg Slobodan Lukic (66) preminuo je u Zdravstvenom centru Studenica u Kraljevu, nakon što je sa nekoliko hitaca teško ranjen u subotu oko 9,00 časova u ulici Vojvode Stepe kod Male pijace. Na njega je pucao bivši pacijent, posle čega je pokušao da izvrši samoubistvo.

Foto: Ilustracija

Napadaca su u pokušaju samoubistva sprečili prolaznici.

 

Prema rečima jednog očevica, muškarac sa štakom je prišao Lukiću, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << i direktno pučao u njega ispred jedne prodavnice.

 

"Video sam jednog čoveka sa štakom kako prilazi muškarcu, neposredno kraj mene i iz pištolja puca u drugog čoveka, koji se posle dva ispaljena hica još uvek držao na nogama, zatim pao, a čovek sa pištoljem je uprkos tome nastavio da puca u njega, ispalivši još pet-šest hitaca", kaze Betin izvor koji želi da ostane anoniman.

 

Sagovornik objašnjava da je napadač sa pištoljem hladnokrvo prešao ulicu prema Maloj pijaci, gde je pokušao da puca sebi u glavu, u čemu su ga sprečili prolaznici.

 

Kako prenosi RTS, ubica je bio Lukovićev pacijent koji se lečio od karcinoma, a na napad se odlučio jer je bio nezadovoljan lečenjem.

 

 

Dr Slobodan Lukić bio je čuveni kraljevački hirurg, načelnik odeljenja opšte hirurgije Zdravstvenog centra "Studenica", kao i dugogodišnji predsednik vaterpolo kluba Kraljevo.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Najmanje šest metaka u hirurga Lukića

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Maj.2014

Poznati kraljevački hirurg Slobodan Lukic (66) sa više hitaca iz vatrenog oružja teško je ranjen jutros oko 9,00 u ulici Vojvode Stepe kod Male pijace, kada je za zasada još uvek neidentifikovani muškarac u njega pucao iz pištolja sa više hitaca, posle čega je pokušao da izvrši samoubistvo.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Bivši pacijent ubio hirurga

Izvor: Politika, 04.Maj.2014

Poznatog kraljevačkog hirurga Slobodana Lukića hicima iz pištolja usmrtio je bivši pacijent, koji je zatim pokušao samoubistvo..Kraljevo – Nasred kraljevačke Ulice vojvode Stepe, veoma prometne naročito nedeljom jer se tu nalazi i ulaz u takozvanu Malu pijacu, juče oko 9.30 časova odjeknuli...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.