Herojski remi kadeta Srbije protiv Španije za četvrtfinale EP

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Maj.2022, 11:34

Herojski remi kadeta Srbije protiv Španije za četvrtfinale EP

Kadetska fudbalska reprezentacija Srbije plasirala se u četvrtfinale šampionata Evrope u Izraelu, pošto je u utakmici trećeg kola C grupe remizirala protiv Španije 1:1 (0:0).

Kadeti Srbije izborili su četvrtfinale. Dovoljan je bio remi protiv Španaca. Naša selekcija kao drugoplasirana u grupi izborila je dalji plasman. Dva remija i jedna pobeda kadeta u grupnoj fazi takmičenja.

Španci su poveli golom Davida Melje u 76. minutu, a izjednačio je Jovan Milošević >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u 88. minutu iz penala.

Prethodno, Srbija je ostala sa 10 igrača, nakon što je Jovan Mijatović dobio drugi žuti karton u 79. minutu.

Rival izabranicima selektora Radovana Krivokapića u četvrtfinalu najverovatnije biće Portugalija, prvoplasirana ekipa Grupe D. Španija kao prvoplasirana u grupi u četvrtfinalu će se sastati sa drrugoplasiranom ekipom, takođe, iz Grupe D.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

"Ne bih preporučio Bajernu da zadrži Levandovskog"

Izvor: B92, 23.Maj.2022

Bajern je istorija za Roberta Levandovskog, izjavio je menadžer poljskog fudbalera Pini Zahavi...Poljski reprezentativac je nedavno izrazio želju da napusti klub iz Minhena na kraju sezone...Sportski direktor Bajerna Hasan Salihamidžić demantovao je pre nekoliko dana u jednoj sportskoj emisiji Zahavija,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.