Izvor: Nezavisne Novine, 24.Dec.2016, 00:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Hemofarm" apsolutni lider na tržištu BiH i regiona

BANJALUKA - Kompanija "Hemofarm" Banjaluka zaključuje ovu godinu s odličnim rezultatima i kao apsolutni lider na farmaceutskom tržištu, kako u Bosni i Hercegovini, tako i u regionu.

Na tradicionalnom novogodišnjem doručku u petak novoimenovana direktorica Biljana Marković je sumirala godinu na izmaku.

"Proširili smo svoj portfolio novim savremenim lijekovima i sada on broji preko 400 lijekova. Svakako, prateći savremene terapijske preporuke u medicini, nastavićemo >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << i u sljedećoj godini trend uvođenja novih savremenih lijekova, koji će biti dostupni našim građanima", istakla je Markovićeva.

Ona je podsjetila da se ove godine navršila i decenija prisutnosti STADA grupe u "Hemofarmu", te da je podrška "Hemofarm grupe" i STADA ulaganju u edukaciju zaposlenih i praćenje svjetskih standarda u farmaciji dala rezultate kakvi su danas.

"Iz 'Hemofarma' Banjaluka izvozi se oko 90 odsto proizvodnje. Da budem precizna, 50 odsto izvoza odlazi u zemlje EU, a ostatak se izvozi na tržište Rusije i zapadnog Balkana. Ovi podaci govore o kvalitetu naših proizvoda i broju sertifikata koje posjedujemo", rekla je Markovićeva.

Direktorica "Hemofarma" naglasila je da ova kompanija ostaje privržena društvenoj zajednici.

"Socijalno osjetljive kategorije iziskuju senzibilnost kompletne zajednice i svih privrednih subjekata koji su u mogućnosti da pomognu onima kojim je, pored iskrenog i predanog rada, potrebno i finansijskih sredstava kako bi unaprijedili svoj rad", navela je ona.

Ova kompanija će praznike uljepšati Stručnoj školi za djecu sa smetnjama u razvoju iz Zenice i obradovati djecu paketićima i novogodišnjom večerom.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Kompanija Hemofarm sumirala rezultate poslovanja u 2016. godini

Izvor: Capital.ba, 24.Dec.2016

BANJALUKA, Novoimenovana direktorica kompanije Hemofarm Biljana Marković sumirala je godinu na izmaku i istakla da ova kompanija iz 2016. godine izlazi kao apsolutni lider na farmaceutkom tržištu BiH, ali i na tržištu regiona.  Banjalučki Hemofarm organizovao je tradicionalni novogodišnji doručak...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.