Haris zbog žene zapostavio karijeru

Izvor: Vesti-online.com, 14.Dec.2009, 13:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Haris zbog žene zapostavio karijeru

"Godinama smo dolazili u Štutgart s namerom da on snimi album, ali bi umesto u studio Haris sa mnom išao u provod," otkriva njegoca supruga Melina.

Haris Džinović (58) održao je koncert za pamćenje u "Beogradskoj areni" pred više od 10.000 posetilaca. Nastup je započeo sa hitom "Ostariću, neću znati", nastavio sa "Muštulukom" (sa novog albuma "Medžik" koji je dan ranije predstavio publici), a za koju njegovi prijatelji tvrde da bi bila sjajna za "Evrosong". Dok je on >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << suvereno vladao binom i mikrofonom, a publika uživala, iz lože ga je pratila njegova tri decenije mlađa supruga Melina.

U farmerkama, tamnom sakou, sa cvetnom kravatom oko vrata i nezaobilaznim šeširom, Haris je delovao mlađe nego što jeste. Njegova supruga pokušala je da ga nagovori da obuče moderno odelo, ali je samo delimično uspela jer se on farmerica ne odriče. Ali, je zato Melina blistala u vatrenocrvenoj haljini kreatora Aleksandra Mek Kvina, koju joj je poklonio za rođendan.

Kao specijalni gosti nastupili su Ljubiša Stojanović Luis i Saša Matić, a kada se na sceni pojavio Goran Bregović, bilo je to iznenađenje za Džinovića i oduševljenu publiku. Njih dvojica su otpevali pesmu "Zvijezda tera mjesec", iako je Bregović rekao da ga je sramota da peva uz takvu muzičku veličinu, a zatim je koncertu dao rok notu otpevavši hit "Ti nisi ti više".

Godinama je Džinović nosio isključivo crnu odeću sa ponekim crvenim detaljem. Melina je pokušala da ga ubedi da "ubaci" malo boje u odevanje, da promeni imidž, ali je na kraju odustala.

- Uspeh je što sam uspela da ga ubedila da nosi majčice koje mu slatko stoje i što u njegovom ormanu sada ima bele i plave boje. Mislila sam da bi bilo zgodno da nosi odela i kapute, ali on to ne želi. Na sreću, Haris ima harizmu, pa nije ni važno šta oblači - kaže njegova supruga.

- Godinama smo kretali iz Pariza za Štutgart sa namerom da Haris uradi album. Svaki put smo kretali na minimum mesec dana, ali bi se uvek dogodilo isto - počeli bismo da izlazimo, ludujemo s prijateljima po diskotekama... Nijednom nije ni kročio u studio jer je bio sa mnom. A, onda je ove godine u Nemačku otišao sam, ostao je u studiju dve nedelje i konačno snimio album. Ispostavilo se da mu smetam da radi. Eto, konačno sam ga malo ostavila na miru i evo rezultata - priznala je Melina.

Iako je od supruga mlađa tri decenije, ona tvrdi da je on duhom mlađi od nje.

Na koncertu u "Areni" u loži sa Melinom bili su njihova petogodišnja ćerkica Đina i godinu dana mlađi sin Kan, ali samo na prvoj polovini nastupa.

- Sramota me je da kažem - ali Haris je bolji otac, nego što sam ja majka! Divan je prema deci - nežan je, blag, brižan. Divan je i prema mojoj kompletnoj porodici - mojoj sestri Emini koja živi sa nama, njegovim roditeljima, ali i prema mojim roditeljima koji ostaju kod nas po tri meseca u Parizu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.