Haradinaj odlikovao Vokera

Izvor: RTS, 18.Jan.2020, 00:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Haradinaj odlikovao Vokera

Vršilac dužnosti kosovskog premijera Ramuš Haradinaj dodelio je medalju "Skanderbeg" bivšem ambasadoru OEBS-a na Kosovu Vilijamu Vokeru.
Ramuš Haradinaj je ocenio da je Kosovo imalo sreću, jer je oduvek imalo Vokerovu podršku, prenosi Kosovo onlajn.

"Imao sam emotivan razgovor sa ambasadorom Vokerom, podsećajući >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << se na teška vremena na Kosovu, u vreme kada je on bio sa nama promovišući i braneći naše pravo i našu istinu. Izražavam zahvalnost na njegovoj neumornoj posvećenosti objedinjavanju naše dijaspore, za dobro zemlje i podizanje nacionalnog pitanja", poručio je Haradinaj.
Uz poruku: "Uvek zahvalan", Haradinaj je naveo da je odlikovao Vokera medaljom "Skanderbeg" i da je Kosovo imalo sreću što je na svom istorijskom putu imalo prijatelje i saveznike, poput Vokera i američkog naroda.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Haradinaj odlikovao Vokera medaljom „Skanderbeg“

Izvor: Danas, 18.Jan.2020

Vršilac dužnosti kosovskog premijera Ramuš Haradinaj dodelio je večeras medalju "Skanderbeg" bivšem ambasadoru OEBS na Kosovu Vilijamu Vokeru.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.