Haradinaj iz Francuske: Ne priznajem pravosuđe Srbije

Izvor: Vesti-online.com, 06.Apr.2017, 17:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Haradinaj iz Francuske: Ne priznajem pravosuđe Srbije

Nakon ročišta u francuskom sudu u Kolmaru, Ramuš Haradinaj je rekao novinarima da ne priznaje pravosuđe Srbije i da je istina potvrđena 2012. godine, aludirajući na presudu Haškog tribinala kojom je zbog nedostatka dokaza oslobođen optužbi.

- 28. nobembra 2012. je potvrđena istina. Pravosuđe Srbije to ne zna, a dobiće odgovor kad ga zatraži - rekao je Haradinaj.

On je tokom sednice, kako su preneli mediji iz Prištine, naveo da francusko sudstvo veruje srpskoj propagandi, tvrdeći da je da su Srbi počinili zločine na KIM i da je glavni krivac za to nekadašnji predsednik SRJ Slobodan Milošević.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Sud odložio odluku o izručenju Haradinaja za 27. april

Izvor: RTS, 07.Apr.2017, 04:04

Sud u francuskom gradu Kolmaru održao je sesiju o izručenju Srbiji jednog od komandanata bivše Oslobodilačke vojske Kosova Ramuša Haradinaja. Haradinaj se u Francuskoj nalazi od početka godine. . 16.50 - Haradinaj je...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.