Haradinaj: Dijalog ne blokiramo mi već Srbija

Izvor: Danas, 12.Mar.2019, 17:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Haradinaj: Dijalog ne blokiramo mi već Srbija

Premijer Kosova Ramuš Haradinaj izjavio je danas da dijalog o normalizaciji odnosa ne blokira Kosovo, već Srbija. Članak Haradinaj: Dijalog ne blokiramo mi već Srbija se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Haradinaj: Dijalog ne blokiramo mi već Srbija

Izvor: NoviMagazin.rs, 12.Mar.2019

Premijer Kosova Ramuš Haradinaj izjavio je danas da dijalog o normalizaciji odnosa ne blokira Kosovo, već Srbija...Na konferenciji za medije posle sednice Vlade, Haradinaj je rekao da nikada nije tražio garancije šta će se dogoditi u dijalogu već da je tražio ugovor..."Nisam tražio garancije....

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Haradinaj: Nije fer pritiskati samo žrtvu – Kosovo

Izvor: Danas, 13.Mar.2019, 11:00

Premijer Kosova Ramuš Haradinaj izjavio je da svi saveznici Kosova zahtevaju ukidanje takse na uvoz robe iz Srbije i ocenio da to nije fer, jer je Srbija ta koja postavlja uslove za nastavak pregovora. Članak Haradinaj: Nije fer pritiskati samo žrtvu, Kosovo se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.