Haradinaj: Amerikanci će braniti Kosovo

Izvor: NoviMagazin.rs, 07.Dec.2018, 12:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Haradinaj: Amerikanci će braniti Kosovo

Premijer Kosova Ramuš Haradinaj izjavio je za portal Insajderi da se Srbija neće usuditi da pošalje trupe na Kosovo, a ukoliko se to i dogodi "Amerikanci će braniti Kosovo", prenosi prištinska štampa.

“Srbija se neće usuditi da pošalje svoju vojsku na Kosovo. Jedan američki vojnik ovde će biti dovoljan. Sjedinjene Države bi nas podržale u takvoj situaciji”, rekao je Haradinaj.

Podsetimo, >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << povodom najave formiranja kosovske vojske premijerka Srbije Ana Brnabić rekla je da se nada da Srbija nikada neće morati da upotrebi svoju vojsku, ali da je trenutno to jedna od opcija na stolu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.