Hapšenje zbog pretnji i uvreda Abazoviću

Izvor: B92, 17.Sep.2021, 19:54

Hapšenje zbog pretnji i uvreda Abazoviću

Cetinje -- Osim toga, zbog krivičnog dela napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti na Cetinju, jedno lice je lišeno slobode.

Na Cetinju je po nalogu nadležnog tužioca slobode lišen M. V. (41), za kojim je policija tragala i koji se tereti za ugrožavanje bezbednosti. On je osumnjičen da je pretio potpredsedniku Vlade Crne Gore Dritanu Abazoviću.

"On je 14. septembra ispred zgrade Opštine, tokom sednice, uputio pretnje i uvrede potpredsedniku Vlade >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Dritanu Abazoviću", navode u Policijskoj upravi.

Osim toga, jedno lice je lišeno slobode zbog krivičnog dela napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti na Cetinju.

"Sumnja se da je D.I. (23) je pomenuto krivično delo izvršilo u ulici Pit Proleterske brigade, tokom neprijavljenog javnog okupljanja građana 5. septembra na Cetinju, gađanjem policajaca kamenjem i drugim predmetima, pri čemu je jedan od pripadnika Uprave policije zadobio povrede", navodi Uprava policije.

Po nalogu postupajućeg tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu na Cetinju, D. I. je lišen slobode.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.