Hapšenje u Prištini: Razbijen lanac trgovine ljudskim organima

Izvor: B92, 18.Maj.2019, 08:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hapšenje u Prištini: Razbijen lanac trgovine ljudskim organima

U policijskoj operaciji u regionu Prištine uhapšene su četiri osobe osumnjičene za krivična dela "protivzakonite transplantacije i trgovine ljudskim organima".

Kako se navodi, na osnovu informacija i istraga Direkcije za istragu trgovine ljudskim bićima (DITLJB), juče je sprovedena policijska operacija u okviru koje je pretresena jedna privatna klinika u regionu Prištine i uhapšene su četiri osobe.

Tokom ove policijske operacije, kao materijalni dokaz zaplenjene >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su kopije zdrastvenih dosijea, knjige-sveske s podacima i ostala razna dokumenta, objavljeno je na sajtu Kosovske policije.

Trojici osumnjičenih je nalogom tužioca određena mera zadržavanja od 48 sati, dok je jedna osoba oslobođena, navodi se u saopštenju.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Hapšenje u Prištini: Razbijen lanac trgovine organima

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Maj.2019

U policijskoj operaciji u regionu Prištine uhapšene su četiri osobe osumnjičene za krivična djela "protivzakonite transplantacije i trgovine ljudskim organima".

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.