Izvor: Danas, 25.Maj.2014, 23:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hapšenja zbog malverzacija u Galenici

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović potvrdio je da je privedeno osam osoba osumnjičenih da su malverzacijama fabriku lekova „Galenika“ oštetile za 75 miliona evra. Stefanović je na konferenciji za novinare u Palati „Srbija“ u Beogradu rekao da su privedeni bivši predsednik Upravnog odbora „Galenike“ i bivši direktor Socijalističke partije Srbije (SPS) Dejan Backović, bivši generalni direktor Privrednog društva „Galenika“ Nenad Ognjenović i pomoćnik generalnog direktora za ekonomske poslove u „Galenici“ Dragan Šebrek.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Saslušanje osumnjičenih za Galeniku još traje, nastavak se očekuje sutra

Izvor: Blic, 25.Maj.2014

U Tužilaštvu za organizovani kriminal još traje saslušanje osmoro osumnjičenih da su malverazacijama državnu fabriku lekova "Galenika" oštetili za 75 miliona evra, a očekuje se da će saslušanje biti nastavljeno i sutra, rečeno je večeras agenciji Beta u tužilaštvu...Nakon saslušanja, tužilaštvo...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.