Hapšenja zbog maltretiranja roditelja

Izvor: B92, 10.Jan.2017, 16:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hapšenja zbog maltretiranja roditelja

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su u Rumi i Leskovcu više osoba zbog nasilja u porodici, konkretno, zbog maltretiranja roditelja.

Pripadnici policije su u Rumi uhapsili i, po nalogu nadležnog tužioca, odredili zadržavanje do 48 časova za M.M. (34), koji se tereti da je verbalno i fizički napao oca. Nakon saslušanja u Osnovnom javnom tužilaštvu u Rumi, osumnjičenom je sudskim rešenjem određen pritvor do 30 dana, saopštio je MUP.

U odvojenoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << akciji, policija je u Leskovcu uhapsila dve osobe osumnjičene da su izvršile krivično delo nasilje u porodici.

M.T. (1983) iz Leskovca se tereti da je 8. januara u večernjim časovima psihički i fizički maltretirao majku, kod koje boravi. Sudija za prethodni postupak osumnjičenom je nakon saslušanja odredio pritvor do 30 dana.

Policija je takođe uhapsila J. K. (1985) iz okoline Leskovca, zbog postojanja osnova sumnje da je 6. januara popodne psihički i fizički maltretirao oca i majku i naneo im povrede. Sudija za prethodni postupak je, po predlogu zamenika osnovnog javnog tužioca, osumnjičenom izrekao meru zabrane prilaženja i komuniciranja sa roditeljima.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.