Hapšenja u BiH zbog krijumčarenja Turaka ka EU

Izvor: Mondo, 18.Nov.2014, 10:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hapšenja u BiH zbog krijumčarenja Turaka ka EU

Pripadnici Granične policija BiH jutros su izvršili osam pretresa objekata na području opštine Ljubuški i uhapsili osam osumnjičenih za krijumčarenje ljudi

Foto: screenshot/YouTube

Hapšenja i pretresi održani su na području Zapadnohercegovačkog kantona.

Međunarodna operativna akcija "Veza", koja je realizovana u saradnji sa MUP-om Hrvatske, usmerena je protiv organizovane kriminalne grupe koja se s ciljem sticanja protivpravne imovinske koristi >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << bavila krijumčarenjem državljana Turske prema zemljama EU, saopšteno je iz Granične policije BiH.

Na osnovu naredbi Tužilaštva BiH i Suda BiH, zbog organizovanog kriminala slobode su lišena lica sa inicijalima N. H, LJ. H, Z. K, A. H, S. Š, LJ. P, J.P. i K.B.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

»Palo« osam lica osumnjičenih za krijumčarenje ljudi

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Nov.2014

SARAJEVO - Pripadnici Granične policija BiH jutros su na području Zapadnohercegovačkog kantona izvršili osam pretresa objekata na području opštine Ljubuški i uhapsila osam osumnjičenih za krijumčarenje ljudi...Međunarodna operativna akcija "Veza", koja je realizovana u saradnji sa MUP-om Hrvatske,...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.