Neudata žena od policije tražila da joj nabave muža

Izvor: S media, 10.Jun.2010, 11:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neudata žena od policije tražila da joj nabave muža

Neudata Amerikanka provela je tri dana u zatvoru u Ohaju zato što je prošlog vikenda pet puta zvala policiju i vapila da joj nabave muža.

Dežurni u kol centru bio je zapanjen zahtevom Odri Skot iz mesta Alajans, pa ju je pitao: "Znači, treba Vam muž?" na šta je ona odgovorila potvrdno.

Kad ju je dežurni upozorio da bi mogla biti uhapšena zbog zloupotrebe linije za hitne slučajeve, ona je odgovorila: "Pa, uhapsite me".

Odri Skot (57) je bila osudjena na deset dana zatvora, ali je puštena posle tri, a preostalih sedam neće morati da odleži ukoliko godinu dana ne bude pravila ispade.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Neudata žena od policije tražila da joj nabavi muža

Izvor: Blic, 10.Jun.2010

Neudata Amerikanka provela je tri dana u zatvoru u Ohaju zato što je prošlog vikenda pet puta zvala policiju i vapila da joj nabave muža...Dežurni u kol centru bio je zapanjen zahtevom Odri Skot iz mesta Alajans, pa ju je pitao: "Znači, treba Vam muž?" na šta je ona odgovorila potvrdno...Kad ju...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.