Hale Beri dobila nagradu za humanitarni rad

Izvor: Glas javnosti, 07.Okt.2012, 14:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hale Beri dobila nagradu za humanitarni rad

LOS ANĐELES - Glumica Hale Beri dobila je počasnu nagradu zbog svog humanitarnog rada na specijalnoj gala ceremoniji pod nazivom "Moć žena" u Holivudu.

Pored nje za humanitarni rad priznanje su dobile i glumica Ketrin Higl, pevačica i glumica Kvin Latifa i zvezda serije "Očajne domaćice" Felisiti Hafman, prenose američki mediji.

Beri (42), koja je trpela nasilje u porodici u prošlosti dobila je nagradu za svoj rad u organizaciji "Jenesse Centre" koja se bori >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << protiv nasilja.

"Nikada neću napustiti to mesto", rekla je glumica tokom primanja nagrade.Hafman je dobila nagradu za humanitarni rad u borbi protiv raka dojke.Beri će krajem meseca biti viđena u novom filmu "Cloud Atlas".

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.