HRVATI ZATEČENI! Muslimani u Splitu KLANJALI na parkingu, narod pomislio da se radi o skrivenoj kameri (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Apr.2019, 15:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HRVATI ZATEČENI! Muslimani u Splitu KLANJALI na parkingu, narod pomislio da se radi o skrivenoj kameri (VIDEO)

Prema pisanjima hrvatskih medija mnogi Splićani ostali su zatečeni jučerašnjim prizorom kada je sedam muškaraca izvadilo prostirke nasred parkinga kako bi obavili namaz.

Kako pišu, ova situacija iznenadila je mnoge Splićane koji su se našli u nesposrednoj blizini, a neki su čak mislili da se radi o skrivenoj kameri.

Na društvenim mrežama već su počele rasprave na temu šta se to počelo dešavati u Splitu.

Ovaj prizor Splićane je začudio verovatno iz razloga što se klanjanje na ulici u Splitu, ali i u drugim gradovima u ovom delu sveta, retko može videti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

ALARMANTNO UPOZORENJE HRVATSKOG ADMIRALA: Selafije nisu slučajno posle Uskrsa klanjale u Splitu! Njihova poruka je jeziva i TREBALO IH JE ODMAH UHAPSITI! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 25.Apr.2019, 13:06

Brojni Splićani, ali i mngi Hrvati ostali su zatečeni kada je objavljen snimak molitve selafija na ulici usred Splita. Sedam islamskih vernika odevenih u kraće pantalone i tunike, sa dugačkim bradama i belim kapama na glavi, izneli su u sredu na parking u Splitu  šarene tepihe i izveli obred klanjanja.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.