HR: Pijan izigravao vatrogasca, teško povređen

Izvor: B92, 04.Feb.2019, 14:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HR: Pijan izigravao vatrogasca, teško povređen

U zagrebačkom naselju Borovje mladić je pao sa četvrtog sprata zgrade i zadobio teške telesne povrede, nakon što je imitirao vatrogasca koji se spušta niz cev.

Nesreća se dogodila u nedelju oko 5 sati, a u njegovoj krvi izmereno je 2,3 promila alkohola, objavio je "Jutarnji" na svom sajtu.

Kako se navodi, mladić je iz samo njemu poznatih razloga izašao na terasu na četvrtom spratu, prekoračio ogradu i počeo da se spušta niz cev, međutim između četvrtog i trećeg sprata izgubio je ravnotežu i pao na zemlju.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Pijan izigravao vatrogasca, teško povređen

Izvor: Vesti-online.com, 04.Feb.2019

U zagrebačkom naselju Borovje mladić je pao sa četvrtog sprata zgrade i zadobio teške telesne povrede, nakon što je imitirao vatrogasca koji se spušta niz cev...Nesreća se dogodila u nedelju oko 5 sati, a u njegovoj krvi izmereno je 2,3 promila alkohola, objavio je "Jutarnji" na svom sajtu...Kako...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.