HOROR U ZVORNIKU: Četiri devojka povređene - ima mrtvih!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Maj.2023, 18:38

HOROR U ZVORNIKU: Četiri devojka povređene - ima mrtvih!

Tužilac je naredio da se preduzmu sve istražne mere i radnje kako bi se utvrdile tačne okolnosti i uzrok nesreće.

Devojka je poginula, dok su četiri devojke povređene u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Zvorniku kada su sa automobilom "renault laguna" sletele s puta.

- Vozač i putnica zadobile su teške povrede opasne po život i nakon ukazane pomoći u zvorničkoj bolnici upućene u Univerzitetski klinički centar Tuzla. Lakše povrede >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su zadobile suvozač i putnica koje su zbrinute JZU Bolnica Zvornik. Sve devojke su uzrasta od 18 i 19 godina - navodi se.

U PU Zvornik navode da se nesreća dogodila u nedelju ujutro u 00:50 časova u selu ulice Svetog Save. Prvi rezultati istrage ukazuju da je vozač usled neprilagođene vožnje izgubila kontrolu nad automobilom koji je sletio s puta.

Uviđaj su izvršili zvornička policija i dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina.

- Naloženo je i da se protiv vozača dostavi izveštaj o počinjenom krivičnom delu ugrožavanje javnog saobraćaja - navode u PU Zvornik.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.