HOROR U NOVOM SADU: Pazarca bivša devojka pustila u stan ne sluteći PAKAO?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Sep.2019, 22:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HOROR U NOVOM SADU: Pazarca bivša devojka pustila u stan ne sluteći PAKAO?!

Bisim H. (49) iz Novog Pazara uhapšen je u ponedeljak uveče u tom gradu

On se sumnjiči da je tokom vikenda u Novom Sadu silovao svoju bivšu devojku (46), preteći joj pištoljem

Nesrećna žena ga je odmah prijavila policiji, a osumnjičeni je pobegao u Novi Pazar, gde je i pronađen.

- Bisim H. i silovana žena bili su u emotivnoj vezi neko vreme. Međutim, ona više nije želela da bude s njim, pa mu je to i saopštila. Bisim nikako nije mogao da se pomiri >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << s tim. Svakodnevno ju je obasipao porukama u kojima je pisao da želi da se pomire jer ne može da živi bez nje. Insistirao je da probaju još jednom, ali ona nije htela ni da čuje - priča izvor iz istrage.

Kako kaže, odlučan da ponovo bude s Novosađankom, Bisim H. je u subotu otputovao u Novi Sad, pozvao je i rekao da je ispred njenog stana.

- Novosadska policija je odmah počela potragu za njim. Obavestili su i kolege iz Novog Pazara. Oni su posle nekoliko sati u Pazaru pronašli osumnjičenog i uhapsili ga. Pretresom njegovog stana nađen je gasni pištolj, a sumnja se da je upravo njime pretio ženi - kaže sagovornik i dodaje da će Bisim H. biti sproveden u Novi Sad na saslušanje.

Izvor kaže da protiv Bisima H. ranije nisu podnošene prijave za seksualno nasilje.

- Protiv njega nema prijava za silovanje ili neko slično krivično delo, ali ga je policija ima u evidenciji zbog nekih sitnijih krivičnih dela - objašnjava izvor i dodaje da je istraga u toku.

Kako se nezvanično saznaje, protiv Bisima biće podnete krivične prijave za silovanje, ali i za proganjanje.

- Pošto je on nesrećnu ženu proganjao i uznemiravao i pre silovanja, odlučeno je da će se sumnjičiti za dva krivična dela - kazao je izvor iz istrage.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.